Privacybeleid HORIZON HOTEL

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 13/03/2021.

We beseffen dat privacy heel gevoelig ligt en gaan daarom zorgvuldig omg met de persoonlijke gegevens die je ons toevertrouwt. Op deze pagina geven we je inzicht in ons privacybeleid. Door onze website en/of diensten te gebruiken, verklaar je akkoord te gaan met ons privacybeleid. Met vragen of opmerkingen hierover kan je steeds bij ons terecht.

Horizon Hotel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten

Wanneer je een booking plaatst, vragen we je om de nodige persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de booking uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van one.com, onze hosting provider. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer je via e-mail of social media een berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we dit bericht bewaren. Soms vragen wij jou naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw verzoeken te verwerken en je vragen te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers van one.com, onze hosting provider. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om jezelf af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kan je contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

Horizon Hotel
Europark Zuid 1-2
9100 Sint-Niklaas
+32 472 22 56 50
bert@horizonhotel.be