ZOMER 2024! Verschillende mogelijkheden nog in juli, augustus en september! Voor meer info mail naar bert@horizonhotel.be.

Over ons

Rounded Image

Bert en Lynn van Horizon Hotel

Welkom op de website van Horizon Hotel. Laten we eerst de tijd nemen om ons even voor te stellen.

Wij zijn Lynn en Bert en het moet gezegd: de reismicrobe werd ons met de paplepel ingegeven. Het avontuur van een trip naar het onbekende én de onvergetelijke ervaringen: het vormt onze mooiste herinneringen als kind, tiener en later als koppel.

Ikzelf – en dat is Bert – ben al jaren aan de slag voor Volkswagen bij Garage Mertens in Sint-Niklaas. Het was aan mijn bureau dat ik de VW California beter heb leren kennen. En het was aan datzelfde bureau dat ik de mogelijkheden van de VW California zag als campervan. Meer dan een korte pitch was er niet nodig om mijn vrouw – dat is dan weer Lynn – te overtuigen. We schrijven 2016: de eerste plannen voor Horizon Hotel zagen het levenslicht.

Rounded Image

Hulp bij je roadtrip met een VW California

Het concept is even simpel als eenvoudig. We bieden nieuwe VW California’s aan en helpen onze roadtrippers héél graag in hun zoektocht naar mogelijke bestemmingen en leuke bezienswaardigheden. Voor het vertrek nemen we dan ook alle tijd om de tips en tricks van de VW California grondig door te nemen.

Een weekendje weg met vrienden? Een surftrip? Of er gewoon eens tussenuit met de kids? Onze wagens worden compleet uitgerust én garanderen een zorgeloze trip. Bovendien wordt onze vloot jaarlijks vernieuwd. Dat zorgt er niet alleen voor dat onze wagens er altijd en overal mooi en fris uitzien, maar ook dat u optimaal kan genieten van een welverdiende vakantie.

Rounded Image

Samen met een sterke partner

Toch willen we die ene extra mile gaan. Om onze dienstverlening en aanbod verder uit te breiden hebben we een partner gevonden die ervoor gaat zorgen dat we dat tandje kunnen bijsteken. Vanaf de zomer van 2021 slaan we de handen in elkaar met Garage Mertens.

Zaakvoerders Dominique en Fien zijn niet alleen fervente kampeerders, maar zijn met hun bedrijf al meer dan zestig jaar een officiële verdeler van de merken van de Volkswagen-Audi Groep. De samenwerking laat ons toe het aanbod de komende jaren gevoelig te kunnen uitbreiden. Meer wagens, meer keuze en… meer reisverhalen.

We kijken er alvast naar uit om jullie te zien vertrekken in één van onze VW California’s.
Kan u na zo’n huurperiode geen afscheid nemen van het voertuig? Dan helpen we jullie met plezier verder in de zoektocht naar een eigen exemplaar. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie.

Bert en Lynn

#RideParkSleepRepeat

Wil je reistips en promoties ontvangen?